top of page

ABOUT

Barbera Kop heeft al 25 jaar ervaring in interieurdesign voor zowel de particulieren als de zakelijke klant. Dankzij haar jarenlange werkervaring en haar intense creativiteit weet ze op een originele manier ieder interieur tot een woonbeleving te maken.

Hoe fijn is het als men zich thuis kan voelen in zijn eigen huis daarom verzorg ik een totaalconcept waarbij ik indeling, meubels, kleur en styling tot een persoonlijk interieur creëer. 

barbera kop barbera's lifestyle.JPG

"Toen ik nog een klein meisje was, was ik altijd bezig met het inrichten van mijn eigen kamer. Ik probeerde mijn ouders altijd over te halen om weer leuke meubels en mooie stoffen voor de variatie van mijn kamer te kopen. Een interieur is een gevoel voor mij, een echte passie wat ik graag deel met mijn klanten.. Het ontwerp moet meer dan perfect zijn, voordat ik het aan de klant laat zien. Het is niet allen mijn werk, maar het is ook m'n Lifestyle.

Interior Designer

BARBERA

INTERESSE

Contact

Gezellig een keer langs komen in onze winkel en al het moois ontdekken? Dat kan natuurlijk. Klik hieronder voor de contact gegevens en openingstijden.

Tot Snel, Team Barbera's Lifestyle.

bottom of page