INTERIEURADVIES & ONTWERP

Voor advies kunt u altijd terecht in onze Woon & Lifestyle winkel Barbera's Lifestyle in Papendrecht. Loop binnen voor meer informatie of neem contact met ons op voor een afspraak, zodat we samen kunnen kijken welk pakket het beste bij u aansluit. 

Bent u op zoek naar; een interieurontwerpster in de omgeving Zuid-Holland voor het inrichten van uw woning, gaat u verhuizen of bent u van plan om te gaan verbouwen? Barbera's Lifestyle helpt u graag met persoonlijk interieuradvies en het ontwerp van uw interieur.

"Interieurs niet volgens het woordenboek"

KOSTELOOS

INTAKE GESPREK

Heeft u geen inspiratie over hoe u, uw interieur in zou willen richten?Of wilt u graag wat meer informatie over onze aanpak?

Ik, Barbera kop, verwelkom u graag in onze interieurwinkel om een kosteloos intakegesprek te voeren. Samen kijken we welk pakket het beste bij uw wensen aansluit.

ONZE WERKWIJZE

Bent u op zoek naar een advies of een interieur ontwerp naar uw wensen? Hieronder vindt u onze werkwijze en de verschillende soorten pakketten die wij bieden terug.

‘’Ieder interieur zie ik als een mooie uitdaging".

 

PERSOONLIJK

ADVIES AAN HUIS

In mijn vak kom ik het vaak tegen dat mensen moeite hebben om hun eigen stijl toe te passen. Als interieurontwerpster help ik u hier graag mee om advies te geven. Ik ben begonnen met persoonlijke adviezen om zo mensen op weg te helpen naar het interieur van hun dromen, en dat  doe ik graag. Samen wordt er dan gekeken naar creatieve ideeën, kleuren en materialen. Mijn passie is dan ook u blij te kunnen maken met het interieur. Met de informatie die ik van het gesprek heb meegekregen, ga ik aan de slag om een ontwerp te creëren.

ONZE PAKKETTEN

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Bekijk ons aanbod aan interieuradvies.

Zowel online als op locatie mogelijk.

Neem een kijkje tussen onze verschillende interieurontwerp pakketten.

Toe aan warmte en sfeer?

Neem een kijkje tussen onze styling mogelijkheden.

INTERESSE

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de verdere mogelijkheden en wat het beste bij u aansluit? Twijfel niet langer en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

CONTACT US

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand adres. 

Oude Veer 28 | 3353 GS, Papendrecht

078 750 2826

info@barberaslifestyle.nl

Webshop  https://www.kadonodig.nl

STAY IN CONTACT

FOLLOW US

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ontdek meer over Barbera's Lifestyle.

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte van al het leuks.

  • Facebook
  • Instagram

@barberaslifestyle

@kadonodig.nl

© 2021.  BARBERA'S LIFESTYLE | ALL RIGHTS RESERVED | DESIGNED BY DEMI VERMEULEN