INTERIEURADVIES & ONTWERP

Voor advies kunt u altijd terecht in onze Woon & Lifestyle winkel Barbera's Lifestyle in Papendrecht. Loop binnen voor meer informatie of neem contact met ons op voor een afspraak, zodat we samen kunnen kijken welk pakket het beste bij u aansluit. 

Bent u op zoek naar; een interieurontwerpster in de omgeving Zuid-Holland voor het inrichten van uw woning, gaat u verhuizen of bent u van plan om te gaan verbouwen? Barbera's Lifestyle helpt u graag met persoonlijk interieuradvies en het ontwerp van uw interieur.

"Interieurs niet volgens het woordenboek"

KOSTELOOS

INTAKE GESPREK

Heeft u geen inspiratie over hoe u, uw interieur wilt? Of wilt u meer informatie over onze aanpak? Ik, Barbera kop, verwelkom u graag in onze interieurwinkel om een kosteloos intakegesprek te voeren. Hier gaan we samen kijken welke stijl, kleur en interieur bij je past.

ONZE WERKWIJZE

Bent u op zoek naar een advies of een interieur ontwerp naar uw wensen? Hieronder vindt u onze werkwijze en de verschillende soorten pakketten die wij bieden terug.

‘’Ieder interieur zie ik als een mooie uitdaging".

Pakket 

INTAKE

ONTWERP

Pakket

PERSOONLIJK

ADVIES AAN HUIS

In mijn vak kom ik het vaak tegen dat mensen moeite hebben om hun eigen stijl toe te passen. Als interieurontwerpster help ik u hier graag mee om advies te geven. Ik ben begonnen met persoonlijke adviezen om zo mensen op weg te helpen naar het interieur van hun dromen, en dat  doe ik graag. Samen wordt er dan gekeken naar creatieve ideeën, kleuren en materialen. Mijn passie is dan ook u blij te kunnen maken met het interieur. Met de informatie die ik van het gesprek heb meegekregen, ga ik aan de slag om een ontwerp te creëren. Deze stuur ik nader via mail naar de klant. 

 

- Vanaf 100 euro

- Samen kijken naar de mogelijkheden

- Diverse pakketten mogelijk

Pakketten ontwerp

INFORMATIE

Persoonlijk advies aan huis, inclusief tekening.

Persoonlijk advies aan huis, exclusief tekening.

Persoonlijk advies aan huis met kleurenadvies. 

TURN KEY

Bij het Turn-Key project wordt u compleet ontzorgt. Wij nemen de volledige organisatie en coördinatie van het interieur over zodat u niets hoeft te doen, natuurlijk blijft u wel nauw betrokken. Tijdens het ontwerpen maak ik een moodboard om zo uw toekomstige interieur "eigen" te maken.

U houdt tijd over -

Realisatie tot aan de handdoeken -

Moodboard -

Ontwerptekening -

Kleuradvies -

Indelingsadvies -

Realisatie -

Offerte op maat -

Pakket

STYLING

 

INTERESSE

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de verdere mogelijkheden en wat het beste bij u aansluit? Twijfel niet langer en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

STYLING

AFSTYLING & VERKOOP STYLING

Uw huis verkopen? Nog een saaie hoek in uw huis of kamer? Of een nieuwe look voor uw bedrijf, hotel of restaurant? Ik ben er om te zorgen dat de styling tot in de puntjes wordt verzorgd. Van uw zakelijkezakelijke project wensen tot een gezellige woonkamer.​

- Op locatie

- Look 'n Feel uitgewerkt

- 75 euro p/u

*Mogelijk wordt er een klein bedrag aan reiskosten afhankelijk van je locatie berekent.

CONTACT US

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand adres. 

Oude Veer 28 | 3353 GS, Papendrecht

078 750 2826

info@barberaslifestyle.nl

Webshop  https://www.kadonodig.nl

STAY IN CONTACT

FOLLOW US

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ontdek meer over Barbera's Lifestyle.

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte van al het leuks.

  • Facebook
  • Instagram

@barberaslifestyle

@kadonodig.nl

© 2020.  BARBERA'S LIFESTYLE | ALL RIGHTS RESERVED | DESIGNED BY DEMI VERMEULEN