BEHANG

Tegenwoordig is behang niet meer weg te denken uit ons interieur. Een saaie wand hoeft namelijk echt niet meer! Een mooi behang doet zoveel voor een ruimte en is ontzettend sfeerbepalend.

In onze winkel vindt u een ruime collectie aan behangboeken (80+) van diverse merken. Waaronder Arte Wallcoverings, Hooked On Walls & Rasch.

Of u nu op zoek bent naar een "standaard" behang, juist heel exclusief, misschien zelfs wel 3D of gemaakt van natuurlijke materialen. Bij ons vindt u het allemaal en uiteraard adviseren wij u graag!

Arte Wallcoverings

Het pareltje in de behang wereld? Dan spreken we zeker te weten over ARTE Wallcoverings. De prachtige materialen, unieke designs en ongelofelijke kwaliteit maken het ARTE Behang onmisbaar.

In onze winkel vind je een uitgebreide collectie aan Arte behangboeken, waar je lekker doorheen kunt bladeren en je kunt laten inspireren door de vele mogelijkheden op het gebied van muurbekleding. Zowel privé als voor zakelijke projecten.

Designer Brands

Wist u dat we ook behang hebben van diverse luxe, designer merken? Zo kunt u o.a. bij ons terecht voor behang van Philipp Plein, Roberto Cavalli, Vercace, Dolce & Gabbana en Trussardi.

Hooked On Walls

Hooked On Walls. Toegankelijk, smaakvol en toepasbaar in ieder interieur.

Hooked On Walls

Hooked On Walls, ook wel het zusje van Arte Wallcovering genoemd is een behangmerk met een uitgesproken stijl, smaakvol en tegelijkertijd erg toegankelijk. In de uitgebreide collecties vindt iedereen een behang naar zijn of haar eigen smaak. Zowel in huis als binnen de projectmarkt.

Onze overige behang merken

Naast bovengenoemde merken hebben we ook nog een uitgebreide collectie aan behang van o.a. Carlucci, Rasch en meer.