Retourneren

Herroepingsrecht 

Uiteraard hopen we dat u tevreden bent met de items die u van ons heeft ontvangen. Mocht uw bestelling toch niet helemaal naar wens zijn, heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden aan ons retour te melden. Na de retourmelding heeft u nogmaals 14 dagen om de aangemelde item(s) retour te sturen. Het orderbedrag, *inclusief verzendkosten wordt binnen 14 dagen aan u gecrediteerd. 

*Dit geldt alleen als u de hele bestelling terugstuurt. Mocht u één of meerdere items uit uw bestelling houden, worden de verzendkosten niet aan u teruggestort. We zullen dan alleen het totaalbedrag van de geretourneerde items aan u terugstorten.

Let op: De retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen gemiddeld 5,95 per pakket. Raadpleeg de vervoerder voor de exacte tarieven. Bewaar te allen tijde het verzendbewijs van de retourzending, totdat de retourzending volledig door ons is verwerkt. Zonder een geldig verzendbewijs en Track & Trace code kan er geen onderzoek worden gestart om een vermist pakket te traceren en kan de retour helaas niet worden verwerkt.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

1. Meld de retour aan via info@barberaslifestyle.nl of via ons contactformulier die te vinden is op onze contactpagina. Graag ontvangen we een mail met uw naam, e-mail en ordernummer.

2. Mocht u geen retourformulier hebben ontvangen bij uw bestelling, kunt u uw gegevens, e-mail, ordernummer en item(s) die retour komen opschrijven op een papier en deze bij de retourzending toevoegen.

3. Vul het formulier in en stop deze bij de retour. Zonder gegevens kunnen wij de retourzending helaas niet behandelen.

4. Verpak de items die u zou willen retourneren in de originele verpakking.

5. Verstuur het pakket naar onderstaand retour adres met Track & Trace.

Barbera's Lifestyle

Oude Veer 28, 3353GS Papendrecht

Nederland

Let op! De retourkosten zijn voor eigen kosten en risico. We adviseren daarom dan ook om gebruik te maken van de diensten van DHL of PostNL en te verzenden met Track & Trace.

De gemiddelde kosten voor een pakketzending bij DHL zijn €5,95. Voor een brievenbuspakket bedraagt dit €3,95.

Retourvoorwaarden

  • Zowel de kosten als het risico van het verzenden van een retourzending zijn voor eigen rekening.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
  • De items die u retour wilt sturen dienen zoveel mogelijk onbeschadigd te zijn. Mochten de items meer gebruikt zijn dan wat noodzakelijk is om ze te proberen dan kunnen we de waardevermindering aan u doorberekenen.
  • Mocht u een beschadigd of kapot item hebben ontvangen bij de levering, dient u dit meteen aan ons te melden, zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen. Dit kan via info@barberaslifestyle.nl
  • De retour moet binnen 14 dagen na ontvangst bij ons zijn aangemeld.
  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn.
  • Verstuur de retourzending altijd met een Track & Trace code.
  • Vermeld altijd uw gegevens en ordernummer bij de retourzending. Zonder gegevens kunnen wij de retourzending helaas niet verwerken.